Impact of Sport.

De Haagse Hogeschool Lectoraat Impact of Sport
We weten allemaal dat sport meer betekent dan alleen het behalen van een prestatie. Het brengt ons bij elkaar, het bevordert onze gezondheid en niet te vergeten: het is gewoon hartstikke leuk om te beoefenen! Zo ontstaan er tijdens het sporten bijzondere ontmoetingen en vriendschappen voor het leven. Oftewel: sport draagt bij aan een inclusieve samenleving.

Changing the
Playing Field.

Omdat Impact Of Sport een nieuwe speler is binnen De Haagse Hogeschool, maakten we samen met onze collega’s van Scheepens een vette brandmovie. Op een inspirerende manier lieten we zien wat Impact of Sport doet en waar ze voor staan.

In de video zie je dat sport sociale interactie bevordert, wat kan bijdragen aan een dynamische, veerkrachtige en inclusieve samenleving. Om waardevolle sociale interacties te kunnen blijven creëren, moeten sportorganisaties omgaan met diverse communities.

Ping Buro Werktuig

Klaar voor jouw verhaal?

Kan jouw project of organisatie ook een promotievideo gebruiken? Wij maken het voor je. Nieuwsgierig? Ping, onze projectmanager vertelt graag wat er allemaal mogelijk is!