Een sterk staaltje ambacht.

Staalidee
Bij Staalidee werken ze een goed idee uit tot een robuust eindproduct. Van tafelpoten tot hondenbenches en van gepoedercoate velgen tot magnifieke kasten. En ja, je raadde het al: ze werken met staal. En goed ook. Deze drive begon bij het smeden van staldeuren en design paardenstallen. Je zou haast denken dat we het hebben over Stalidee, maar niets is minder waar. Maak kennis met deze inclusieve onderneming waar het vuur van passie wordt aangewakkerd door de superhelden op de werkvloer!

Een goed Staalidee!

Waar vakmanschap samenkomt

Staalidee en Werktuig klinkt als een prima combinatie. Sterker nog, het is een ijzersterke match! Niet alleen vanwege de overlap in onze naam, maar ook dankzij onze succesvolle samenwerking. Staalidee klopte bij ons aan met de vraag om een reeks aan video’s te maken. Benieuwd hoe we dit sterk staaltje ambacht hebben gevangen op beeld?

Iedereen doet mee.

Ambachtelijk inclusief, kwaliteit voor iedere klant.

De kerngedachte achter Staalidee wordt vormgegeven op de werkvloer, gedragen door de medewerkers. Bij Staalidee zien ze geen beperkingen, maar kijken ze juist naar de vaardigheden die je al bezit. Waar ligt je kracht en waar haal je voldoening uit? Met deze positieve insteek omarmt Staalidee personeel dat soms als “met afstand tot de arbeidsmarkt” wordt beschouwd. Een opmerkelijke benaming, want ze zijn actief aan het werk. Dus, eigenlijk is er geen sprake meer van een afstand, vind je niet? 🙃

Bekijk hieronder hoe we deze essentie wisten te vertalen naar een brandmovie en een video voor de inclusieve arbeidsmarkt:

Alles onder één dak.

Een sterk staaltje ambacht

Staalidee is inmiddels een gevestigde naam in de regio Hilvarenbeek. Door hun leveringen aan zowel particuliere als zakelijke klanten, ontstond de wens om hun uitgebreide aanbod samen te vatten op beeld. Hieronder vind je het eindresultaat:

Behind the scenes.

Na het nuttigen van 6 kopjes koffie, het afnemen van 8 interviews en een exclusieve meet-en-greet met Kip, de vliegende vonk bij Staalidee, verlieten we de werkplaats met een goed gevulde geheugenkaart. Bekijk de behind the scenes beelden hier!

Ping Buro Werktuig

Klaar voor jouw verhaal?

Kan jouw project of organisatie ook een promotievideo gebruiken? Wij maken het voor je. Nieuwsgierig? Ping, onze projectmanager vertelt graag wat er allemaal mogelijk is!