A BrandNew Day.

Breday

Stel je voor: je bent 20 en je serveert in het weekend bij je oom de lekkerste hapjes en drankjes in zijn restaurant. Doordeweeks heb je het al druk genoeg, want jij zit met je neus in de boeken. Plotseling beland je in een pandemie. Je verliest je baantje, moet ineens thuis studeren en ziet je vrienden alleen nog maar via een beeldscherm. Het perspectief glipt tussen je vingers door. ‘Hoe moet ik nu verder?’ Vraag je jezelf af.

Gelukkig is daar Breday.

Buro Werktuig presents wit

Een stip aan de horizon.

Breday is dé plek waar jongeren terecht kunnen voor gratis ondersteuning rondom werk, studie en geld. En wie anders kan zo’n club beter in de spotlight zetten dan een groep jongelui? Precies. Buro Werktuig verzorgde de promotie in de regio Breda. Wat we hebben opgeleverd? Een animatie, een beeldbank vol unieke foto’s, een retestrakke Instagram feed, pakkende social content én nog heel veel meer promotie materiaal. Vet en praktisch, daar houden we van.

Kijk zelf maar eens hoe dat eruit ziet:

Animatie 1 Breday - Buro Werktuig
Animatie 2 Breday - Buro Werktuig
Animatie 3 Breday - Buro Werktuig

Online zichtbaar.

Oké, Breday heeft nu een strakke huisstijl. Maar hoe gaan we nu mensen naar de ‘winkel’ brengen? Online deden we dat met advertenties op Facebook en Instagram. Door de animatievideo op te splitsen in 3 korte varianten konden we Breday voorstellen aan een grote groep jongeren. We gaven antwoord op de vragen: 

  1. Wat is Breday?
  2. Waar vind ik Breday?
  3. Hoe bereik ik Breday?

Bereikte jongeren in de regio

Weergaven op social media

Breday Advertentie - Buro Werktuig (SEE)
Breday Advertentie - Buro Werktuig (THINK)
Breday Advertentie - Buro Werktuig (DO)
Offline zichtbaar Breday Buro Werktuig

Offline zichtbaar.

En om onze Breday campagne helemaal rond te maken zorgden we ook voor het stukje offline zichtbaarheid. Zo trof je onze felrode abri’s aan langs de weg en zorgden we voor droge spijkerbroeken met onze Breday zadelhoesjes. Daarnaast ontwikkelden we een fraaie flyer die we konden neerleggen op plekken waar we met onze social media advertenties bijna niet konden komen, bijvoorbeeld bij de huisarts. Ideaal om ook ouders te bereiken!

Schirley Buro Werktuig

Ook jouw organisatie laten zien?

Heb je zin in een sprankelend gesprek over het in beeld brengen van jouw verhaal? Schirley is de gids die je nodig hebt! Laat haar weten dat je interesse hebt!