Wanted:Projectmanager

  Tilburg    24-28 uur per week   👊🏽  Ontwikkelbaan
  Tilburg   24-28 uur per week👊🏽  Ontwikkelbaan

We zijn op zoek naar een nieuwe projectmanager. Ben jij een starter en krijg jij altijd alles geregeld? Mooi, dat zijn de skills die wij nodig hebben. Lijkt het je leuk om de aanvoerder van een klein reclamebureau te worden? Lees dan gauw verder! ✨

The Office gif. Steve Carell as Michael and Rainn Wilson as Dwight raise the roof as they pump their palms toward the ceiling and bob their heads rhythmically.

Wat ga je doen?

Als projectmanager word jij de chef van Buro Werktuig. Jij gaat ons kleine, fijne team dus aansturen! Dat doe je samen met jouw toekomstige collega’s die je gemakkelijk kan onthouden als de drie J’s: Jason, Juul en Jay. Ook wel bekend als de filmmaker/fotograaf, de designer en de marketeer. Nieuwsgierig waar je zoal aan gaat meewerken? Blader dan even door ons portfolio:

Geen ervaring nodig

Je gaat bij ons werken via een Ontwikkelbaan. Dat kun je zien als een traineeship. Je werkt 24-28 uur in de week en daarvoor krijg je € 700,- per maand. Je krijgt de ruimte om jezelf helemaal te ontwikkelen en in de tussentijd schrijf je een belachelijk sterk verhaal op je cv. Helemaal ready for the next step! Wil je meer weten hoe dat nou precies werkt zo’n Ontwikkelbaan? Check dan even de link hieronder:

Dit zijn de taken

⚡  Je stuurt het creatieve team aan
⚡  Je onderhoudt contact met klanten
⚡  Je schrijft scherpe briefings
⚡  Je bent verantwoordelijk voor de offertes en facturen
⚡  Je beheert de agenda’s

Onze ideale match!

💥  Je bent tussen de 18-27 jaar
💥  Je woont in Midden-Brabant
💥  Je hebt een relevante opleiding afgerond
💥  Je weet om te gaan met klantverwachtingen
💥  Je bent een teamplayer
💥  Je neemt graag initiatief
💥  Je hebt de mindset om te leren

 

Heb je nog geen ervaring als projectmanager? Maar heb je wel de drive om dit te leren? Reageer dan ook zeker! Bij ons krijg je juist de ruimte om hieraan te werken.

Nog even over ons...

Wij zijn Buro Werktuig. Ooit begonnen als project om werkloze jongeren te bereiken, vijf jaar later uitgegroeid tot een creatief reclamebureau én een social enterprise in één! Met een clubje enthousiaste jongelui werken we aan te gekke reclamecampagnes. Dit doen we deels met een vaste club én met starters die een begin willen maken aan hun carrière. En jij bent bij ons ook welkom om je carrière te starten! 💪🏽