Melissa Buro Werktuig

MelissaRuijten

Projectleider


Vanaf 1 november 2021 is mijn avontuur bij Buro Werktuig gestart! Ik heb enorm veel zin om mezelf binnen dit leuke team te ontwikkelen als projectleider en samen te werken met alle toffe klanten. In mijn vrije tijd hou ik van wel van een feestje met mijn vrienden maar vind het ook heerlijk om mezelf een avondje te vermaken met het illustreren van digitale tekeningen op mijn Ipad. Mocht je nieuwsgierig zijn: @studiom.illustrations.

Pragmatisch
Creatief
Proactief
Jason Buro Werktuig

JasonSuen

Filmmaker


I am somewhat of a creative and have been involved in the arts from an early age. I think arts has always allowed me to express my playfulness in a multitude of ways that include : dance, freestyle football, theatre, photography, martial arts and now videography. I think what draws me to the arts is the ability to paint a picture of my imagination.

Practical
Innovative
Smooth

JuulBruinsma

Art Director


Ik heb twee creatieve opleidingen met succes afgerond. Nu ben ik hier om meters te maken. Ik verwacht dat Werktuig wat dat betreft de perfecte leerschool voor mij zal zijn. Wat ik in m’n vrije tijd doe? Nou, ik ben graag omringd door vrienden.

Creatief
Scherp oog voor detail
Vliegensvlug

JayRekers

Allround Marketeer


Als copywriter zorg ik voor het stukje campagnemanagement, dwarrel ik rond in social media land en schrijf ik korte sprookjes, zodat je lekker kunt doorscrollen naar het onderstaande kattenfilmpje. Over mijn idee van creëren? Altijd doordacht, met een flinke schep menselijkheid. En als het past, met een vleugje humor.

Social Media & Advertising
Content Creatie
Weloverwogen