Together We Create.

Weave The Fabric of Society

Start met het weven van je dromen. Leef het leven dat écht bij jou past. Welkom bij Weave: een vrije, inspirerende verwonder plek om te zijn, een bakkie te doen, te connecten en nog zoveel meer. Wij vonden het de hoogste tijd om deze club op beeld te vangen. Zo namen we samen met Silvana – onze jongerenreporter – een kijkje onder het genot van een lekker bakkie thee en fijne lo-fi plaatjes.

Buro Werktuig presents pink

a new feel society.

Voelen is het nieuwe denken. Bij Weave krijg je hiervoor de ruimte. Deze conscious concept store verwelkomt iedereen tussen de 16 en 30 jaar die de behoefte voelt om te connecten of iets wilt creëren. Of je nu mentaal sterker wil worden, like-minded people wil ontmoeten of een eigen business wil starten… het begint allemaal bij Weave. Sport, thrift, yoga, coaching, café? Ook dat is Weave. Het gaat hier om bewust groeien, recht vanuit het hart. En die vibe, die voel je.

Connect & Create.

Connect & Create is een vast onderdeel van Weave. En ja, de naam zegt het al, het gaat hier om samenkomen en mooie dingen maken. Want zeg nou zelf; er is toch niks mooiers dan samen kunst maken? Of je nu schrijft, tekent, zingt, danst, it’s your art. Bekijk hieronder waarom Sam & Cassidy, de grondleggers, dit toffe initiatief hebben opgezet.

Ook jouw verhaal
op beeld vangen?

Melissa Buro Werktuig