Maak Het Verschil Voor Een Maatje.

Het Maatjesproject
Het hebben van een baan is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Om deze groep mensen te helpen, startte het Ondernemersakkoord enkele jaren geleden met het Maatjesproject. Je kunt dit initiatief zien als een soort community waarin ondernemers, bestuurders en managers de 'coachpet' opzetten en getalenteerde werkzoekenden helpen bij het vinden van een passende baan. Daarom maakten we een trilogie van video's om potentiële kandidaten enthousiast te maken om deel te nemen! Wat zeggen de maatjes over het initiatief? Bekijk hieronder de verhalen van Carla, Rein & Vinnie:

Een Baanbrekend Duo

Een sterke synergie

Krachten bundelen leidt vaak tot iets moois. Dankzij de inzet van ondernemers, die hun expertise, netwerk en knowhow ter beschikking stellen, gaat er een wereld van nieuwe mogelijkheden open voor de maatjes. Aangezien de leus: ‘één team, één taak’ net wat andere associaties opwekt, kozen we voor ‘een baanbrekend duo’ om deze krachtige samenwerking te symboliseren.

Maar zonder deelnemers is er geen Maatjesproject, en dus geen samenwerking. Daarom zoeken we mensen, misschien ook jou! Jorien, Michel, Ton en Elise hebben inmiddels al enkele jaren de coachpet op en nodigen je graag uit om te ontdekken welke voordelen jij als coach zult ervaren wanneer je meedoet.

Kijk maar eens wat ze jou te vertellen hebben!

Behind the scenes.

Krijg het gevoel achter de schermen!
Ping Buro Werktuig

Klaar voor jouw verhaal?

Kan jouw project of organisatie ook een promotievideo gebruiken? Wij maken het voor je. Nieuwsgierig? Ping, onze projectmanager vertelt graag wat er allemaal mogelijk is!