Geef Ruimte Aan Jongeren.

Brabant Advies
Huisje, boompje, beestje. Vroeger was dat een stuk eenvoudiger te realiseren. Tegenwoordig lijkt het meer op zolderkamer, smartphone en chillen. Dat moet veranderen, vind je niet? Net als vele andere jongeren maken wij ons zorgen over de toekomst. Of het nu gaat om de woningnood of het kunnen betalen van de boodschappen, wij jongeren zijn op zoek naar perspectief. We willen een stip aan de horizon.

Een mooie toekomst!

8 november 2022 vond de Brabantse Jongerentop plaats in de Cultuurfabriek Hall of Fame. Speciaal voor deze gelegenheid reikte Marius Zuurbier van Young Professionals Brabant (YPB) een manifest uit aan gedeputeerde Stijn Smeulders. Het is een oproep aan bestuurders, politici en beleidsmakers van de provincie om ervoor te zorgen dat onze huidige en toekomstige generaties kunnen genieten van een hoopvolle toekomst. Want hoe cliché het ook klinkt: wie de jeugd heeft, heeft de toekomst ✨

Het gaat om de inhoud.

De Young Professionals Brabant (YPB) willen de urgentie van het jongerenperspectief stevig neerzetten. Het belang van jongeren in beleid moet hoger op de agenda. Dankzij een vlijmscherpe briefing van de klant, konden we een een een grafische stijl ontwikkelen die de geschreven inhoud complimenteert.

Of het gelukt is? Zeg het maar…

Ping Buro Werktuig

Klaar voor jouw verhaal?

Kan jouw project of organisatie ook een unieke visuele uitstraling gebruiken? Wij maken het voor je. Nieuwsgierig? Ping, onze projectmanager vertelt graag wat er allemaal mogelijk is!