Pakkende Content

Hoe kunnen we met content jouw verhaal vertellen?

We vertellen je hieronder graag over onze aanpak, lees je mee?

pakkende content

Pakkende content, wat houdt dat in?

Onze content en copywriter dwarrelen dagelijks door social media land. De ene keer toveren ze een flitsende animatie uit de hoge hoed. De andere keer schrijven ze de leukste stukjes copy. Dat doen ze niet blindelings, maar altijd met een doel voor ogen. Het is content bedoeld voor een specifieke doelgroep, ingezet op het juiste moment! Aan wat voor soort content kun je dan denken?

We geven je hieronder een lijstje met ideeën.

  • Advertenties (Facebook, Google, Instagram, LinkedIn, Snapchat)
  • Blogs
  • Content creatie
  • Copywriting
  • Landingspagina’s
  • Social Media beheer
  • Ontwikkeling websites
  • Website onderhoud

Onze aanpak

A goal without a plan is just a wish. Daarom verlopen onze content klussen, afhankelijk van de grootte van de opdracht, via ons vijfstappenplan.

Opsomming 1 zwart

Stap 1: Wat is jouw verhaal?

Jouw bedrijf heeft ook een verhaal dat het vertellen waard is. Zullen we die dan maar eens gaan vertellen? Heb jij geen idee, of tijd, om content te bedenken en te maken? Dan ben jij hier aan het juiste adres. Koffie?

Opsomming 2 zwart

Stap 2: Welk kanaal?

Wat is er nodig om jouw verhaal te vertellen? Heeft je social media een boost nodig? Wil je voor een langere periode content delen? Zetten we advertenties in om nieuwe mensen te bereiken? Of heeft je website een opknapbeurt nodig? Laten we eens een mooi doel opstellen. Op basis hiervan ontvang je van ons een vrijblijvende offerte.

 

Opsomming 3 zwart

Stap 3: Ideeën bedenken

Zodra we weten wat je precies wilt, dan pakken onze content en copywriter de laptop op schoot en de pen in de hand. Tijdens deze brainstormsessie bedenken we creatieve mogelijkheden om jouw verhaal vorm te geven. De ene keer heb je aan een pakkende zin genoeg. De andere keer vertelt een foto meer dan duizend woorden.

Opsomming 4 zwart

Stap 4: Creatie

We gaan aan de slag om jouw verhaal te steken in het mooiste jasje. We doen dit graag graag ludiek, opvallend, maar bovenal rete-effectief. Gaan we voor jou structureel content maken? Dan zetten we een content kalender op. Werken we met advertenties? Dan nemen we je stap voor stap mee tot de advertentie live staat.

Opsomming 5 zwart

Stap 5: Ben je content?

Na het creëren zijn we nog niet klaar. We willen namelijk altijd weten of we met jouw content impact hebben gemaakt! We kijken dan naar onze doelen én de cijfers. Wat zagen we gebeuren de afgelopen tijd? Dit vertellen we je graag aan de hand van een korte presentatie.

Klaar voor stap 1?

Laten we eens kijken of het klikt. Als jij lekkerdere koffie hebt, dan kunnen we ook jouw kant opkomen.

LATEN WE EENS SPARREN

Buro Werktuig

Plan-T
Burgemeester Stekelenburgplein 199, Unit 4.
5041 SC Tilburg