Krachtig Design

Hoe vertalen wij dat toffe idee in jouw hoofd naar iets praktisch?

We vertellen je hieronder graag over onze aanpak, lees je mee?

krachtig design

Je zoekt een grafisch ontwerper?

Onze artdirector maakt voor jou de ideale animatie, zorgt voor een aantrekkelijke flyer of poster. Ook herkenbare logo’s, huisstijlen en banners schetst hij zo op zijn scherm. En wil jij die ene presentatie toch wat meer pit geven of dat verslag iets aantrekkelijker voor het oog? Daar zegt onze creatieve man ook geen nee tegen.

Maar vertel eens, wat zou jij kunnen gebruiken?

  • Animatie
  • Abri
  • Banner
  • Brochure
  • Flyer
  • Logo
  • Huisstijl
  • Opmaak presentatie
  • Opmaak verslag/rapport
  • Poster

Onze aanpak

A goal without a plan is just a wish. Daarom verlopen onze designklussen, afhankelijk van de grootte van de opdracht, via ons vijfstappenplan.

Opsomming 1 oranje

Stap 1: Wat zijn je wensen?

Let’s keep it simple. Wat voor ontwerp heb je nodig? En wat zou je er graag mee willen bereiken? Wat past bij jouw organisatie? En wat zou je graag willen uitstralen? Gaan we iets laten bedrukken? Of maak jij liever online indruk? Op basis hiervan ontvang je van ons een vrijblijvende offerte.

Opsomming 2 oranje

Stap 2: Afstemmen beeld & inhoud

Bij uitingen van communicatie gaat het niet alleen om het mooie jasje, maar speelt je – wat zeg ik nu eigenlijk? – een net zo belangrijke rol. Daarom kijken onze content en copywriter graag mee naar de rode draad van het verhaal.

 

Opsomming 3 oranje

Stap 3: Actie!

Zodra we weten wat je precies wilt, dan schiet onze art director voor jou in actie. Hij werkt graag in etappes, niet omdat hij fan is van de Tour de France, maar omdat we jouw feedback tussendoor belangrijk vinden. Zo slijpen we jouw ontwerp beetje bij beetje tot een waar pareltje.

Opsomming 4 oranje

Stap 4: Aanleveren

Drukklaar maken? Geen probleem. Het ontwerp bestellen? Ja hoor. We zorgen voor het hele traject, totdat het ontwerp bij jou op de deurmat ligt. Wanneer jij een online ontwerp hebt besteld, dan sturen we dit natuurlijk op via de mail. Of WeTransfer, als we een hele grote, toffe klus hebben mogen maken voor je!

Opsomming 5 oranje

Stap 5: Samen Evalueren

En wat vind je van het ontwerp? Als wij enthousiast zijn over het design, dan hopen we dat jij dit ook bent! Voldoet het nog niet aan jouw verwachting? Vertel ons welke punten jij graag veranderd ziet worden. Dat doen we graag voor je.

Klaar voor stap 1?

Laten we eens kijken of het klikt. Als jij lekkerdere koffie hebt, dan kunnen we ook jouw kant opkomen.

LATEN WE EENS SPARREN

Buro Werktuig

Plan-T
Burgemeester Stekelenburgplein 199, Unit 4.
5041 SC Tilburg