Content & Campagnes.


Hoe kunnen we met prikkelende campagnes en unieke content jouw verhaal vertellen? Dat vertellen we je graag hieronder, lees je mee? 
Pakkende content Buro Werktuig

Hoe wil jij jouw verhaal vertellen?

Onze content en copywriter dwarrelen dagelijks door social media land. De ene keer toveren ze een flitsende animatie uit de hoge hoed. De andere keer schrijven ze de leukste stukjes copy. Dat doen ze niet blindelings, maar altijd met een doel voor ogen. Het is content bedoeld voor een specifieke doelgroep, ingezet op het juiste moment! Aan wat voor soort content kun je dan denken?

We geven je hieronder een lijstje met ideeën.

  • Advertenties (Facebook, Google, Instagram, LinkedIn, Snapchat)
  • Blogs
  • Content creatie
  • Copywriting
  • Landingspagina’s
  • Social Media beheer
  • Ontwikkeling websites
  • Website onderhoud
Nieuwsgierig? Blader eens door ons portfolio:
Pakkende content Buro Werktuig 2

Zo werkt het:

WAT IS JOUW VERHAAL?

Jouw bedrijf heeft ook een verhaal dat het vertellen waard is. Zullen we die dan maar eens gaan vertellen? Heb jij geen idee, of tijd, om content te bedenken en te maken? Dan ben jij hier aan het juiste adres. Koffie?

WELK KANAAL?

Wat is er nodig om jouw verhaal te vertellen? Heeft je social media een boost nodig? Wil je voor een langere periode content delen? Zetten we advertenties in om nieuwe mensen te bereiken? Of heeft je website een opknapbeurt nodig? Laten we eens een mooi doel opstellen. Op basis hiervan ontvang je van ons een vrijblijvende offerte.

BRAINSTORM

Zodra we weten wat je precies wilt, dan pakken onze content en copywriter de laptop op schoot en de pen in de hand. Tijdens deze brainstormsessie bedenken we creatieve mogelijkheden om jouw verhaal vorm te geven. De ene keer heb je aan een pakkende zin genoeg. De andere keer vertelt een foto meer dan duizend woorden.

CREATIE

We gaan aan de slag om jouw verhaal te steken in het mooiste jasje. We doen dit graag graag ludiek, opvallend, maar bovenal rete-effectief. Gaan we voor jou structureel content maken? Dan zetten we een content kalender op. Werken we met advertenties? Dan nemen we je stap voor stap mee tot de advertentie live staat.

BEN JE CONTENT?

Na het creëren zijn we nog niet klaar. We willen namelijk altijd weten of we met jouw content impact hebben gemaakt! We kijken dan naar onze doelen én de cijfers. Wat zagen we gebeuren de afgelopen tijd? Dit vertellen we je graag aan de hand van een korte presentatie.

Schirley Buro Werktuig

Jouw verhaal mag gezien en gehoord worden.

Loop je al een tijd rond met een tof idee? Zoek je een paar creatievelingen die het kunnen uitwerken? Of wil je meer weten over Werktuig? Kom dan eens gezellig op de koffie.